KazaloPortalRegistriraj sePrijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Avtomatična prijava ob vsakem obisku (priporočamo): 
:: Pozabil/a sem geslo
Poll
Ali je smiselno glasovat za pisca poletja in jeseni 2017?
Ja
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem I_vote_lcap29%Naloge, Dogodki in vse povezano s tem I_vote_rcap
 29% [ 5 ]
Samo za jesen
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem I_vote_lcap35%Naloge, Dogodki in vse povezano s tem I_vote_rcap
 35% [ 6 ]
Ne
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem I_vote_lcap35%Naloge, Dogodki in vse povezano s tem I_vote_rcap
 35% [ 6 ]
Skupaj glasov : 17
Dogodki
Na forumu se trenutno odvija:

NALOGE:
/
DELA:

Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Dela1
Sestavljanje bibliografije
Bard
Pomoč pri peki
TEKMOVANJE:
/

Uporabni linki
Letni čas na forumu
Zima

Debela odeja snega je prekrila ne samo najsevernejši predel ampak tudi Du Weldenvarden in osrednji del okoli Uru Baena.
°Naj pisec sezone: Pomlad 2017
°Je: Naorin
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem 341-37
Admin kolektiv
Admini
Selyna Morduin
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem 1-47
Moderatorji
Dominos
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem 146-98
Kali
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem 163-88

Latest topics
» Čvek
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Kitchi Pon Maj 25, 2020 6:29 pm

» Pisec sezone
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Dimia Pon Avg 20, 2018 7:33 am

» Asociacije
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Signeya Pet Jun 01, 2018 6:30 am

» Doza smeha
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Signeya Sob Apr 21, 2018 8:46 am

» Plača
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Naorin Pon Apr 16, 2018 5:59 am

» Medelyn
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Medelyn Sob Mar 24, 2018 4:09 am

» Iščete koga?
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Varian Čet Mar 15, 2018 11:11 am

» Vilini
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Selyna Morduin Čet Mar 08, 2018 7:21 am

» Opisi
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Selyna Morduin Čet Mar 08, 2018 7:19 am

» Kaj počnem in kako je z mano
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Emptyby Kali Pet Feb 23, 2018 12:18 am

Priporočene strani
Strani katerih obisk vam priporočamo.


 

 Naloge, Dogodki in vse povezano s tem

Go down 
AvtorSporočilo
Ain Saiph
Ysadda
Ysadda
Ain Saiph

Število prispevkov : 6948

Statistika
Izkušnje:
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Left_bar_bleue26/100Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Empty_bar_bleue  (26/100)
Zdravje:
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Left_bar_bleue100/100Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Empty_bar_bleue  (100/100)

Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Naloge, Dogodki in vse povezano s tem   Naloge, Dogodki in vse povezano s tem EmptyTor Maj 13, 2008 10:53 pm

Naloge

KAJ SO NALOGE, MISLIJE OZ. PUSTOLOVŠČINE?
Naloge oz. naloge za novince, misije, pustolovščine in dogodki so organizirano dogajanje, ki se ga udeležite z namenom pridobivanja točk in denarja predvsem pa spoznavanja novih članov in bolj zabavnega pisanja. V nadaljevanju lahko preberete več o različnih tipih nalog, pa tudi kaj lahko pričakujete in kaj si lahko na njih dovolite in česa ne. Razpisane bodo v podforumu naloge in dogodki, kjer bo zabeleženo tudi zahtevano število igralcev, tema v kateri se piše in cilj naloge.

TIPI NALOG
Naloge torej delimo v štiri različne tipe + dogodki +dela:


  Neomejeno število postov ampak več kot 10.
 • Naloge za novince
 • Pustolovščine
 • Misije
 • Bitke
  +
 • Dogodki
  +
  Navadno do 10 postov trajanja.
 • Dela


Dogodki:
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Dogodek_2
Dogodki niso kot naloge, ampak precej bolj prosto, svobodno dogajanje. V osnovi so vodeni a le precej okvirno. Tu lahko počnete karkoli bi si želeli početi. Lahko so vodeni s strani vodstva foruma, lahko pa jih tudi organizirate sami. Prav tako dogodki za razliko od nalog niso namenjeni pridobivanju točk ali denarja, čeprav lahko izjemoma pride tudi do tega. Namenjeni so vsem igralcem, omejitev po činih ni, in načeloma tudi niso nevarni.
Na njih bo sodelovalo več oseb, odvisno od teme dogodka. Nekaj predlogov za preživljenje prostega časa med nalogami v obliki dogodka: Lov, ribolov, preživetje v naravi, različna tekmovanja, turnirji, romantična srečanja in druženje, zabave.


Naloge za novince
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Nalogazanovince
So namenjene vsem, ki ste na forumu bolj novi in še niste povsem prepričani v svoje sposobnosti, lahko pa tudi za tiste, ki si zgolj želite nekaj oddiha. Načeloma so torej rezervirane za modre čine: novic, moll in tinry, le izjemoma pa za zdolgočasene višje čine. Te naloge so najlažje in pri njih je tveganje za hujše poškodbe ali smrt skoraj ničelna. Seveda ni nujno, da novinec takoj, ko se nam pridruži na forumu, začne z nalogo. Lahko se najprej odpravi skozi kraje, obišče kakšno krčmo, kupi orožje, dobi prijatelje, sovražnike.

Pustolovščine:
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Pustolovina5
Pustolovščine so daljše naloge za udeležence višje od začetnega čina. Nanje ste vabljeni vsi čini od molla dalje, izjemoma pa, z dodatnim opozorilom vodstva, od rdečih činov dalje. Novici, ki se vseeno odločite tvegati pustolovščino se morate zavedati, da lahko vaš karakter tudi umre. najbolj je, da si priskrbite 'zaščitnika' npr. mojstra višjega čina. Gre povečini za potovanja in raziskovanja in ne toliko za bojevanje, čeprav je tudi to navadno vsaj v manjšem obsegu prisotno. Pisanje je delno prosto, udeleženci lahko dodajajo tudi svoje dogodke.

Misije
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Pustolovina2
Misije so najbolj zahtevne naloge, namenjene članom od rdečih činov, torej od daenoica dalje. Vsi nižjih činov, ki se odločite udeležiti misije morate imeti zaščitnika višjega čina. Namenjene so bolj naprednim igralcem, ki potrebujejo manj vodenja in znajo tudi sami dodajati zaplete in premikati dogajanje naprej, NPCji sodijo samo ko pride do boja ali je iz drugih razlogov sodba potrebna, uspeh naloge pa je povsem odvisen od pisanja igralcev. Gre za pomembne naloge, ki lahko močno pripomorejo k razvoju lika in tudi sveta v katerem živi, zatorej ni nenavadno, da vedno vsebujejo veliko bojevanja in akcije in so lahko za lik v primeru slabega pisanja in/ali pretiravanja ter precenjevanja svojih zmožnosti tudi usodne.

Bitke:
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Bitka3
Bitke so dokaj redke in na njih lahko sodeluje vsak s činom višjim od novica, še raje pa višjim od tinryja. Dogajanja se udeležite na lastno odgovornost, saj si lahko prislužite veliko poškodb, katerih zdravljenje je plačljivo, tudi smrtnih. Navadno ne trajajo preveč dolgo, veliko manj kot misije ali pustolovščine, in dogajajo se zgolj na enem kraju. Kot nakaže že samo ime je poudarek na bojevanju in tudi vaši liki se bodo morali vojskovati, lahko z NPCji ali pa tudi z drugimi igralci. V drugem primeru je zelo pomembno kako izbirate svoje tarče - napad na nekoga, ki je mnogo močnejši od vašega lika, je očiten samomor. Tako kot misije so tudi bitke zelo pomembne za širšo zgodbo foruma zato je prisotnost vašega lika v tako pomembnem dogajanju lahko ključno za njegov nadaljnji razvoj.
Nazaj na vrh Go down
http://nereaya.deviantart.com/
Selyna Morduin
Earitha
Earitha
Selyna Morduin

Število prispevkov : 18053

Statistika
Izkušnje:
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Left_bar_bleue41/100Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Empty_bar_bleue  (41/100)
Zdravje:
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Left_bar_bleue100/100Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Empty_bar_bleue  (100/100)

Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Naloge, Dogodki in vse povezano s tem   Naloge, Dogodki in vse povezano s tem EmptyTor Apr 12, 2016 1:31 am

Poškodbe in Healthbar

Na nalogah, dogodkih ali pa med dvodoji, se lahko poškodujete. Le Admin ali NPC, ki vam sodi vam lahko prisodi poškodbe. Če boste to poskušali storiti sami, če boste torej napisali, da ste se poškodovali, se lahko admin odliči, da vas bo zaradi neupoštevanja pravil kaznoval z resnično poškodbo.

HEALTHBAR:

 • 0-20: smrtne poškodbe
  <- 10: koma
    Od smrtnih poškodb, kar je jasno že iz imena, lahko vaš karakter umre, če niso dovolj hitro zdravljene. Pozdravite se lahko tako, da obiščete katero od zdravilišč ali pa prosite katerega od soigralcev z veliko točkami zdravilstva ali magije, da pozdravi vaše rane. Te poškodbe se ne celijo same od sebe. V primeru, da zdravje vašega lika doseže ali pade pod 10 točk, le-ta pade v komo. Tedaj se ne more več borit ali počet karkoli drugega. Drugi morajo bit tisti, ki mu nudijo zdravljenje ali pa ga odnesejo do najbližjega zdravilišča.
 • 21-45: težje poškodbe
    Te poškodbe so zelo nevarne in močno ovirajo ali celo onemogočajo vaš karakter pri vsakodnevnih opravilih. Same se ne celijo in se zelo rade in hitro zakomplicirajo. To pomeni, da lahko začnete izgubljati še dodatne točke in se težke poškodbe spremenijo v smrtne.
 • 46-75: srednje poškodbe
    Te poškodbe se do neke mere zdravijo same, a je vseeno zelo toplo priporočeno, da se jih gre pozdravit, saj lahko pride, še posebno pri kakšnih zlomih, do napačnega zaraščanja. Lahko se pa celo zgodi, da se kaka rana zagnoji in spremeni iz srednje v težjo poškodbo.
 • 76-95: lažje poškodbe
    Lažje poškodbe ne predstavljajo večje nevarnosti, znajo pa ovirati vaš lik. Celijo se same z zelo redkimi zapleti, če pa želite hitrejšo ozdravitev, je vseeno bolje, da jih greste pozdravit.
 • 96-100: ureznine, modrice, odrgnine, buške
    Niso nevarne in se razmeroma hitro pozdravijo same. Sem spadata tudi razbolelost in občutljivost po zdravljenju kakšne hude poškodbe.


OBRAZLOŽITEV: Te točke kažejo na poškodbe, zastrupitve in druge bolezni vašega lika. Višajo se po ena na dan, z zdravljenjem pa veliko hitreje ali pa se celo takoj vrnejo v prvotno stanje. V večini primerov se samo z magijo rane in bolezni pozdravijo takoj.

_________________
Zmajev jezdec
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Pbucket
BOJEVANJE:
358+20+4+12+12= 406
Mečevanje: 166+30+10=206
Lokostrelstvo: 27+20=47
Bodala: 42+11+11+8=72
Okretnost: 26+6+4=36
ZNANJA: 123+2+1+1+1+1+1=135
Pismenost: 7+2+2+2+3=16
Zdravilstvo: 9+15+1=25
Taktika&logika: 14+5+15+1=35
Umetnost: 5+1=6
Zgodovinopisje: 6+15+5+1=27
Krotenje:1+4+10+1=16
Zapeljivost: 6+1+1+5=13
MAGIJA: 166+30+5+9+20+25+45=300
Glavna sposobnost: Vse 3

Naloge, Dogodki in vse povezano s tem Selynakomplet6ban5
Nazaj na vrh Go down
 
Naloge, Dogodki in vse povezano s tem
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
RPG Eragon SLO :: Začetek in pravila :: Pravila-
Pojdi na: